Informatie over Carina

Wie is Bloemenwind?

Mijn naam is Carina Schouten. Ik hou van het bos, de Waddeneilanden, muziek, schrijven, bloemen, alle seizoenen maar vooral van de lente en de winter.   Ik ben trotse moeder van twee kinderen en ook ik wil niets liever dan dat het goed met ze gaat.  

Sinds 2004 ben ik werkzaam in mijn praktijk Bloemenwind. Mijn hart ligt bij het werken met kinderen en volwassenen. 
Onderstaande onderwerpen zijn de thema’s waarin ik je kind, of jou, kan begeleiden:
• Weer fijn in je vel zitten 
• Hoe je je hooggevoeligheid positief kunt inzetten 
• Werken aan meer zelfvertrouwen 
• Makkelijker leren omgaan met emoties 
• Scheiding  
• Verlies en rouwbegeleiding 
• Vaak buikpijn, en nu? 
• Geboortepsychologie 
• Veranderingsprocessen 
Carina Schouten home foto

Ervaringen en opleidingen

Naast de ervaring in mijn praktijk heb ik ook een aantal jaren in een medisch centrum voor kinderen gewerkt. Ik werkte in een multidisciplinair team onder leiding van een kinderarts. Ook hier heb ik veel geleerd. Met mijn ruime ervaring help ik je graag. Of het voor jezelf is, of voor je kind, voel je van harte welkom. 
Gecertificeerde opleidingen:
• NEI (kinder) therapeut 
• Gecertifieerd verlies- en rouwbegeleider 
• Geboortepsychologie 
• Mindfulness 
• Kinderyoga 
• Kindertekeningen analyseren 
• NLP 
Roze bloem icoon
Paars bloem icoon
Geel bloem icoon

Wat kan ik voor je doen?

Vanuit de opleidingen die ik heb gevolgd, werk ik met verschillende werkvormen én met zelf ontwikkelde werkvormen. Ik werk op een manier die speels en luchtig is voor jonge kinderen en werk op een laagdrempelige manier met oudere kinderen, jongvolwassenen en volwassenen. Hiernaast werk ik ook vanuit mijn intuïtie en samen met mijn opgedane kennis combineer ik op deze manier het beste voor jou en/of je kind.