Jongvolwassenen & jongeren - 16 t/m 27 jaar

Jouw weg

Je zit in de puberteit, of misschien niet meer, misschien studeer je. Woon je zelfstandig, of samen met je partner, of ben je zelf net moeder of vader geworden. Een volgende fase. Voel je verwachtingen van de buitenwereld, of vooral van jezelf? We leven in een wereld die snel gaat, veel veranderingen zijn gaande, op micro- en macro niveau. En in deze drukke wereld, vol met prikkels, ben je bezig met het ontdekken van jouw eigen weg.

Keuzes

Misschien over welke studie je gaat doen. Welk soort werk bij je past. Of wat jij je kind mee wilt geven. Lukt het om keuzes vanuit jezelf te maken, vanuit jouw uniekheid?

Eigenheid

Ieders eigenheid is uniek en wacht erop door jouw ontdekt te worden. Zodat het zichtbaar wordt voor jou, en voor de wereld. Als je dat kunt aanspreken, spreek je automatisch je gevoel van geluk aan. Niet automatisch altijd ‘geluk hebben’, maar een geluksgevoel in jezelf. Een wezenlijk gevoel van geluk kunnen ervaren.

Gevoeligheid

Steeds meer jongeren komen erachter dat ze hooggevoelig zijn (HSP). Gevoeligheid mag je echt als een kracht zien en niet als een last. Lukt het je om hiermee om te gaan? Herken je het als je ‘vol’ zit qua prikkels? Herken je wat van jou is, en wat bij de ander hoort? Als je dit goed beheerst, kan je ook makkelijker bij jouw gevoel van eigenheid en geluk.

Vragen

Zou je willen leren hoe je met je gevoeligheid om kan gaan, zodat het een kracht kan worden? Wil je meer jouw uniekheid leven? Of heb je andere vragen over deze onderwerpen? Neem dan gerust contact op. Je bent van harte welkom in de praktijk.